Яким повинен бути розумний будинок-5 тенденцій 2021

На думку фахівців, в даний час в будівельній галузі можна виділити п’ять важливих напрямків, які революціонізують ринок житла. У чому секрет сучасних квартир?

Бути розумним

Можливість відстежувати і контролювати найбільш важливі розумні функції будинку або квартири за допомогою програми-це суть інтелектуальної системи управління.

Новітні рішення також дозволяють значно знизити витрати:

На електроенергію та опалення,
На ризики великих втрат, наприклад, у разі витоку води.
На забезпечення та підтримання комфортного мікроклімату.
На створення максимальних систем безпеки.
Оптимізацію роботи побутової техніки та обладнання.
Безпека на першому місці

Розумні будинки надають користувачам не тільки повний комфорт, але також, почуття безпеки. Де б ви не знаходилися, ви контролюєте те, що відбувається в житло. Датчики системи безпеки, які вказують на небажаний рух, але також і здатність закривати двері, вікна або ворота, якщо ми в поспіху забуваємо убезпечити власність. Домовласники все частіше бачать переваги домашніх інтелектуальних рішень.

Ставка на функціональність

Простота повертається на користь. Модерністські інтер’єри не тільки модні, але і прагматичні. Сьогоднішнє будівництво надає великого значення зручності використання будинків, і дизайнери повертаються до принципу, що чим менше, тим краще. Сьогоднішні користувачі хочуть індивідуально пристосувати функції свого житлоплощі до своїх потреб. Новітні технологічні рішення дозволяють домагатися цієї мети і піднімати планку вимог все вище і вище. Сьогодні один клацання по екрану телефону включає кондиціонер або закриває вікно.

Енергоефективність та відповідальність

Зростає розуміння цінності екологічного способу життя. Зниження споживання сировини-це додана вартість, а не відмова від чогось. Навпаки, він надихає людей на пошук нових відповідальних рішень, які будуть корисні всім. Приклад-інтелектуальні рішення для житлових і офісних приміщень.

Економія та екологія

Економічність означає: зниження споживання електроенергії, енергії та води і, отже, економію. Можливість управляти будинком, закривати вікна взимку, знижувати опалення, енергоспоживання, змінювати інтенсивність освітлення – результат довгого мислення в плані зниження витрати сировини.

Економія енергії та електрики в сучасному будинку можлива завдяки лічильникам електроенергії. Ці інструменти керують освітленням, опаленням і контролюють електрообладнання, дозволяючи контролювати всі витрати, пов’язані зі споживанням енергії.

Тенденції еволюції Інтернету речей в розумному будинку

Інтернет речей-тенденція, про яку, напевно, всі чули. Вже майже два роки вважається, що це майбутнє: всі пристрої, підключені до мережі і взаємодіють один з одним, створюють абсолютно нові можливості практично у всіх сферах життя.